Hulp in de apotheek

Extra handen nodig ter plaatse in uw apotheek?

Een verlofperiode overbruggen, een tijdelijk personeelstekort opvangen,
of gewoon af en toe extra hulp nodig?

Doe beroep op een Consultant Apotheker van Fagron Compounding Services!

Een team van apothekers is beschikbaar om u bij te staan in het dagelijks beheer van uw apotheek.

  • Ondersteuning ter plaatse door gediplomeerde apothekers
  • Inzetbaar voor elke taak in de apotheek*
  • Flexibel reserveren via de online reserveringsmodule
  • Geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van het platform

Bekijk snel de beschikbare FCS-consultants in uw regio en reserveer rechtstreeks in hun agenda!

Hoe reserveren?

Via het Fagron Compounding Services platform kan u kennismaken met onze Consultant Apothekers en hun beschikbaarheden raadplegen. Om de gewenste periode vast te leggen volstaat het om éénmalig de ‘overeenkomst consultant’ digitaal te ondertekenen.

Tarieven variëren in functie van het ervaringsniveau van de gekozen consultant. Enkel Consultant Apothekers met het niveau ‘Expert’ (niveau 3) kunnen ingeschakeld worden voor volledige vervangingen van de Apotheker-Titularis.

Reserveren kan per halve (minimaal 4u) of volledige (minimaal 8u) dag. Bij het aanklikken van een specifieke dag in de kalender kan u één of meerdere dagdelen aanduiden. Heeft uw apotheek ruimere openingsuren (>8u per dag) en wenst u langere aanwezigheid van onze consultant? U kan dit als opmerking aangeven bij uw reservatie of een afzonderlijke offerte aanvragen.

Hoe kunnen we u ontzorgen?

Heeft u moeite met het vastleggen van de gewenste data in de kalender van onze consultant? Of heeft u een specifieke vraag? Maak dan gebruik van het formulier ‘Offerte aanvragen‘. We zoeken naar de meest gepaste oplossing en nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Als eerste op de hoogte gebracht worden?

Kunt u geen consultant vinden in uw regio, of is de kalender reeds volzet in de periode waarvoor u een vervanger zoekt? Maak dan zeker gebruik van onze wachtlijst
We werven continu nieuwe profielen aan en contacteren u op zodra we een geschikt profiel hebben gevonden. Een account aanmaken en registreren op onze wachtlijst is kosteloos.

*Opgelet: enkel Consultant Apothekers met het niveau ‘Expert’ (niveau 3) kunnen ingeschakeld worden voor volledige vervangingen van de Apotheker-Titularis.

Zelf aan de slag als Consultant Apotheker?

Ook dat is mogelijk! Raadpleeg hier onze openstaande vacatures.

Meer weten?

Mogelijks kunt u het antwoord op uw vraag terugvinden op onze FAQ pagina.

Niet wat u zocht? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!